Populære kjøp

Kundeuttalelser

«Veldig bra produkter»

Jeg bestilte første gang av ren nysgjerrighet, og hadde vel egentlig ingen forhåpninger. Men så feil jeg tok😊 veldig bra produkter, så jeg bestilte mer😊

Trine Beate Håtun

«Fantastiske produkter»

Fantastiske produkter, jeg er stoooooor fornøyd 👍

Vivian Hyvik

For en stund siden så jeg en annonse på Facebook og klikket på linken til deres webside. Leste og myste litt rundt og fant dette svært interessant! Så la jeg inn bestilling. Bestilte først Blue Gel serum og Liposome kremen. Raskt levering er jo kjærkomment!

Til min forundring trakk dette inn i huden slik man ønsker og resultatet med lett sminke på ble ganske så perfekt. (Noe som betyr mye, spør du meg). Etter hvert bestilte jeg flere varer, blandt annet renseskummet. 3-i-ett. Utrolig uten mye styr med cleaning, face wash, skrubbing og toner.

WOW! Du verden så lettvint og ren ble huden, glatt som en barnerumpe! 😀 Så dette tegner bra! Svært fornøyd og undrende over disse fine prisene! Er det mulig?

Judith Myrseth

Decrusto Skincare

Decrusto SkinCare er vår egen innovative hudpleieserie. Decrusto-teamet, med lang erfaring fra helse- og velværeprodukter, har sammen skapt dette enkle men banebrytende konseptet.

En ren, sunn og velbalansert hud begynner med Decrusto. Sensitiv hud? Ikke noe problem. Decrusto SkinCare er designet med tanke på alle hudtyper.

Velg kombinasjonen av fantastiske produkter for optimale resultater! Våre produkter og ingredienser er ikke testet på dyr. Her finner du listen til Dyrevernalliansen

Våre produkter

kr 498.00

Blue Gel Oxygen Breeze Serum

Dyptvirkende fukt og næringsserum

Ansiktsserum som passer for alle hudtyper.
Beskytter huden mot forurensning og ytre påvirkninger. Serumet gir huden en sunn og frisk glød, samtidig som det styrker hudens immunforsvar og igangsetter cellefornyelsen.

Les mer

Liposome Facial Cream

Fuktighetsgivende ansiktskrem

Liposome Facial Cream er en rik og næringsgivende ansiktskrem som forebygger og reduserer dybden av fine linjer og rynker. Gjør huden fastere, glattere og mykere.

Les mer

kr 398.00

Micellar Cleansing Foam

3-i-1 Renseskum – Sminkjefjerner, Rens og Toner

Micellar Cleansing Foam er et 3-i-1 produkt som renser, toner og fjerner make-up, dette er alt du trenger i ett renseprodukt. Fjerner skitt, smuss, forurensinger og make- up – uten å tørke ut huden.

Les mer

Clear Spot Blemish Control Cream

Dyptvirkende krem som balanserer, beskytter og glatter ut huden din.

En beskyttende ansiktskrem, som glatter ut huden. De aktive ingrediensene bidrar til å gi huden en jevnere struktur, beskytte mot ytre påvirkninger, redusere rødhet og roe ned huden. Huden etterlates sunnere, klarere og glattere.

Les mer

kr 198.00

Prøv også våre ansiktsmasker

Beauty Ghost

Oppstrammende og fuktighetsgivende ansiktsmaske

Fuktighetsmaske som gir en glattere, fyldigere og mykere hud. De fine linjene og rynkene blir synlig redusert, samtidig som masken stimulerer cellefornyelsen, lysner og klarner huden og øker fuktighetsbalansen.

Les mer

The Original Black Peel Off Mask

Dyptrensende maske

En peel off mask som bidrar til å rense huden, fjerne døde hudceller, hudormer og absorberer overflødige oljer. Beroligende og balanserende ingredienser forebygger forekomster av nye urenheter.

Les mer

Clear Spot Maske

Renser huden, uten å tørke ut

En unik rensende maske, som ikke tørker ut huden. Inneholder en kombinasjon av aktive ingredienser som har vist en god effekt på å rense huden, minimere porer samt redusere urenheter, ujevnheter og blankhet. Huden etterlates renere, sunnere og klarere. 

Les mer

Våre ansiktsmasker

Andre Pakketilbud

kr 990.00
kr 790.00
kr 498.00
kr 790.00