Soritex Sjampo. Spesialsjampo til tørr og ømfintlig hodebunn

Hælbalsam er et naturlig produkt som i utgangspunktet er til bruk på hælene. Gjennom 35 år har mange erfart at produktet også fungerer meget bra på tørr og sprukken hud på andre steder av kroppen. Eks: Veldig tørre, sprukne fingertupper, neglebånd, knoker, albuer, knær

Egner seg godt for diabetikere – Dermatologisk testet.

Soritex Sjampo er en dermatologisk testet spesialsjampo til behandling av tørr og ømfintlig hodebunn. Som flass, kløe, lett psoriasis og lett eksem.

Produktet har endret navn fra Psorit-X Shampoo til Soritex Sjampo, men produktet har samme gode innhold. 

Sjampoen lindrer kløe, overproduksjon av olje, hudbetennelse og tørr, skjellende fortykket hud i hodebunnen. Den gir en beroligende og helbredende virkning uten å fjerne hudens naturlige beskyttelse.

PH-verdi er 5,5 slik som normal frisk hud. 

Veldig drøy og har fått en frisk hodebunn uten kløe og flass

Arnt

Hjelper godt mot min tørre, kløende hodebunn.

Greta Johannessen

«Kjøpte denne til min sønn som har atopisk eksem i hodebunnen. Den hjalp faktisk og han har prøvd massevis av sjampoer. Så han kjøper kun denne og kløen er helt borte.. Anbefales!!!»

Torill P Mathisen

Om Soritex

Soritex Sjampo er en dermatologisk testet spesialsjampo til behandling av tørr og ømfintlig hodebunn. Som flass, kløe, lett psoriasis og lett eksem.

Sjampoen lindrer kløe, overproduksjon av olje, hudbetennelse og tørr, skjellende fortykket hud i hodebunnen. Den gir en beroligende og helbredende virkning uten å fjerne hudens naturlige beskyttelse.

De aktive ingrediensene i Soritex Sjampo er en kombinasjon av bakteriedrepende propolis, naturlig havsalt, vitamin E,  D-panthenol og spesielt utvalgte urteekstrakter. Produktet er fri for parabener.

Soritex Sjampo kan brukes daglig eller som en kur i kombinasjon med andre behandlinger, og kan brukes av både barn og voksne.

En klinisk studie av produktet viste at 85% av pasientene som benyttet sjampoen over en tre-ukers periode oppnådde gode, tilfredsstillende resultater. Gruppen benyttet sjampoen daglig i èn uke og kun etter behov de to siste ukene. Det er ikke rapportert noen bivirkninger ved bruken av Soritex Sjampo.

Link til studie av Soritex Sjampo

Soritex Sjampo med dens høyt konsentrerte, naturlige virkestoffer er utviklet av ledende hudeksperter og er produsert under streng farmasøytisk kontroll. Produktet er ikke et legemiddel og kan brukes hver dag som en vanlig sjampo eller kun ved behov.

PH-verdi er 5,5 slik som normal frisk hud. 

Urteekstrakter

Timian: Antiseptisk, rengjørende og kløelindrende
Sitron: Detoksifiserende, antibakteriell og eksfolierende
Tea tree: Reduserer inflammasjon, bakteriedrepende
Kamille: Kløedempende, sårhelende og reduserer inflammasjon
Ryllik: Reduserer olje, demper betennelse
Dill: Beskytter mot frie radikaler, soppdrepende
Persille: Sårhelende, soppdrepende og roer irritasjon
Brennesle: Beskytter mot frie radikaler, roer irritasjon
Svaleurt: Smertelindrende, reduserer inflammasjon
Eik: Kraftig antioksidant
Hvitpil: Antiseptisk, roer irritasjon, reduserer inflammasjon
Ringblomst: Antiseptisk, sårhelende
Løvetann: Antiseptisk, infeksjonshemmende, soppdrepende