Mot trette, vonde, hovne, urolige og rastløse bein.

Leggbalsam er utviklet spesielt for trette, urolige, vonde, tunge, verkende og hovne bein

Leggbalsam har en gel konsistens, som trekker lett inn etter påføring og etterlater beina kjølige og med en frisk duft av sitrus. Smøres på bena ved behov (fra en til tre ganger om dagen).

«…føler jeg har fått ett nytt liv»

Jeg er super fornøyd med leggbalsamen, føler jeg har fått ett nytt liv. Nå kan jeg sitte i ro å strikke om kveldene, det klarte jeg ikke inntil nylig, pga urolige, smertefulle bein. Håper dette fortsetter, det er så deilig. – Liss

Liss

«…veldig fornøyd»

Mine urolige bein er blitt roligere med denne kremen, smører hver kveld før æ legger meg. Har begynt på min andre boks no, er veldig fornøyd.

Inger Mari Lund Håven

«Anbefales på det sterkeste»

Jeg hørte om denne leggbalsamen. Å tenkte å prøve den. Da jeg våknet flere ganger i løpet av atten med kramper i mine ben. Har nå brukt den vær dag morgen å kveld. Å ikke våknet en gang med kramper. Så den lover det den sier. Anbefales på det sterkeste. Helt utrolig. 

Liv Ingunn Andreassen.

Ingredienser

Aqua, Alcohol, Aesculus, Hippocastanium extract (alcohol, aqua, aesculus hippocastanum), Calendula officinalis extract (alcohol, aqua, calendula officinalis), Arnica montana extract (alcohol, aqua, arnica montana), Extrapone witch-hazel special GW (Glycerin, Aqua, Hamamelis virginiana extract, Sodium benzoate, Caramel, Potassium sorbate), Glycerin, Propylene, Glycol, Polysorbate 80, Carbomer, Triethanolamine, Arginine, Menthol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus limon peel oil, Lavandula angustifolia oil.