Den smarteste formen for magnesium

Magnesium lindrer plager og stress samtidig som det hjelper kroppen å lade opp igjen etter aktivitet. Å bruke magnesium lokalt er den enkleste og raskeste måten å rette opp en eventuell mangel.

UrMagnesium inneholder magnesium fra Zechsteinhavet. Et forhistorisk hav som er over 250 millioner år gammelt, gjemt dypt under jordskorpen. Beliggenheten har beskyttet kilden mot negative miljøpåvirkninger fra vårt moderne samfunn, noe som gjør den til den reneste kilden til magnesiumklorid som finnes.

I tillegg til mineralet magnesium inneholder serien produkter med CBD, MSM og melatonin.

«Genialt…»

God fuktighetskrem med en frisk duft. Genialt å ha magnesium i en fuktighetskrem. Effekten av melatoninen kan jeg ikke si noe om da jeg generelt sover godt.

Marte / GOD NATT

«umiddelbar virkning…»

Lett å smøre ut. Trekker godt inn i huden, og har nesten umiddelbar virkning på rygg, hofter og skuldre.

Ingebjørg F / NY START

«virker raskt og roer ned…»

LUV IT❤️ Jeg har denne kremen ved siden av meg på jobben. Sliter med en såkalt «musearm» som jeg smører 1 til 2 ganger om dagen. Den virker raskt og roer ned murrende smerte slik at jeg kan jobbe videre😊

Therese

Når et UrMagnesium-produkt påføres huden, treffer det muskler og ledd direkte. Det bidrar til rask effekt, uten å plage magen.

Bidrar til å opprettholde normal muskel- og nervefunksjon og viktig for energiproduksjonen.

I tillegg har produktene fantastiske mykgjørende og avslappende egenskaper som kommer fra de gunstige effektene av magnesium.