Vi har valgt Klarna som vår betalingsløsning på våre nettsider. En sikker og trygg betalingsløsning der du velger å betale med kort, få faktura eller be om betalingsutsettelse. Hvis du ikke ønsker å fylle ut personnummer må du betale med kort, klikk «Jeg ønsker ikke å oppgi fødselsnummer» hvis du ønsker dette.

Ved første gangs bestilling mot Klarna, må du fylle inn alle opplysninger. Hvis du har handlet hos Klarna tidligere kommer du automatisk videre når du fyller inn mailadresse og poststed. Bestillinger kan kun sender til adresser i Norge

Sjekk at alle opplysninger som ligger der fra tidligere er korrekte, eventuelt endre disse, så unngår vi at pakken kommer i retur til oss. Skal bestillingen leveres til en annen adresse, er dette også stedet å skrive inn det. Videre kan du velge om du ønsker faktura eller om du ønsker å betale med kort (Visa eller Mastercard). Når du har fylt inn alle felter trykk på «Fullfør kjøp».

Du vil nå få opp et vindu med bekreftelse på ditt kjøp. En ordrebekreftelse sendes til din registrerte mailadresse, hvis du ikke mottar denne i løpet av kort tid, kan det være lurt å sjekke søppelpostkassen i mailboksen din.

Når ordren er ekspedert av vårt lager, vil du motta en ny mail fra oss – Din ordre er sendt, i løpet av kort tid vil du også motta en faktura på mail fra Klarna.

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger.

Med mer enn 1 700 medarbeidere i hele 14 markeder, er Klarna løsningen for over 60 millioner kunder og 70 000 bedrifter. Klarna tilbyr kortbetaling, faktura og delbetaling, og gir dermed kundene mulighet til å selv bestemme når og hvordan de ønsker å betale.

Personvern
Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i Klarnas personvernserklæring