FOR TØRR, SPRUKKEN OG HARD HUD

Hælbalsam er et naturlig produkt som i utgangspunktet er til bruk på hælene. Gjennom 35 år har mange erfart at produktet også fungerer meget bra på tørr og sprukken hud på andre steder av kroppen.

Salven er veldig godt egnet på:

  • Veldig tørr hud på hele kroppen
  • Tørr hud føtter og hæler
  • Tørr hud albuer, knoker og knær
  • Sprukne fingertupper
  • Sprukne neglbånd
  • Egner seg godt for diabetikere

Noe er for godt til å være sant. Men ikke denne kremen. Utrolig effekt på tørr og sprukken hud.

Den salven er bare helt fantastisk! Jeg har hatt tørre og sprukne hæler i mange år. Men etter noen dagers bruk så opplevde jeg at sokkene skled av meg igjen ……… det var en herlig følelse! (luksus når man ikke har opplevd det på mange år, går ikke an å irritere seg over det da).

Karin Kjøsnes

Kjempe fin. Hadde ikke klart meg uten under føttene.

Marvell Johannessen

Ingredienser

Petrolatum, Lanolin, Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Paraffin, Styrax benzoin extract, Cera alba, Cetearyl alcohol, Geranium Maculatum oil, Triethanolamine, Cholesterol, Citrus Medica Limonum oil

Forholdsregler:
Bør ikke brukes ved kjent overfølsomhet eller allergier for noen av ingrediensene. Barns hud er klassifisert som sensitiv. Bivirkninger er sjeldne men noen kan oppleve at den behandlede huden blir irritert. Test produktet på ett lite hudområde (ca. 1 cm.)  før bruk for sikkerhets skyld. Avbryt behandlingen om det fremkommer tegn på kløe eller irritasjon.