Sensiskum plus Intimvask

Sensiskum plus mild intimvask skum beskytter hudens naturlige balanse og gir deg en behagelig og ren følelse hele dagen.

Den fuktighetsgivende, regenererende og betennelsesdempende effekten av Aloe Vera bidrar til en varig frisk følelse.

En flaske kan vare opptil 100 vask.

På salg!

Nesco - Få en bedre hverdag

Sensiskum plus – delikat Intimvask skum

kr 159.00 kr 129.00

Har ikke hatt denne lenge men den er lett å smøre på og trekker raskt inn,og gir en herlig kjølende effekt som demper noe på smertene når jeg legger meg om kvelden, men nattesøvnen blir enda avbrutt av smerter, smører da på igjen. Kommer til å fortsette med denne.

 

Kirsti

Har ofte urolige føtter på kvelden. Kjøpte denne leggsalven og brukt den en gang. Merket virkningen på kort tid. Det gikk over. Vanligvis må jeg bare legge meg for kvelden når disse urolighetene oppstår. Tenker også å bruke den på flyreiser hvor jeg kan bli veldig plaget.

Vibeke Lund

Denne balsamen er god og jeg mener å se resultat på hovne føtter, bruker den to ganger for dagen og den er kjølende og lett å smøre på👍

Helen Hovland