Saltpipe Historikk

Hvordan startet det med saltpipen

Saltpipen stammer fra en gammel behandlingsform med natursalt. Behandlingen er blitt brukt i flere tiår i forbindelse med luftveisproblemer.

Under andre verdenskrig brukte innbyggerne i den tyske byen Ennepetal Klutert-hulen som tilfluktsrom. Til deres store forundring oppdaget de at de hostet vesentlig mindre og pustet lettere hver gang det var flyangrep. Senere kunne forskere bekrefte at mange av dem som brukte hulen som tilfluktsrom faktisk var blitt kurert for astma, bronkitt og andre sykdommer i luftveissystemet. De friske menneskene som skjulte seg i hulen hadde fått styrket immunforsvaret og sluttet å bli forkjølet.

Europeere har lenge nytt godt av spesielle klinikker i saltgrotter, der de har funnet lindring for sine pusteproblemer. Denne metoden kalles speleoterapi.
Leger har bemerket at «flere tusen pasienter er blitt hjulpet med denne metoden. Etter haloterapien (saltbehandlingen) ble det lettere å puste. Symptomer som nysing, hosting og kortpusthet dempes, og pasientene slipper unna med færre reseptbelagte medisiner.»

Foreldre som misliker å gi barna reseptbelagt medisin kan føle seg lettet over at medisinsk forskning viser at «Haloterapi kan være en av de mest effektive for barn fordi de reagerer usedvanlig bra på all slags naturbehandling» (se referanse). Haloterapi har bestått mange kliniske studier i Europa, Russland og Canada. Den viser seg å være en trygg, effektiv og medikamentfri metode i behandlingen av luftveissykdommer.

Mange av de kliniske studiene konsentrerte seg om haloterapi i forbindelse med astma og kronisk bronkitt, men behandlingen er også svært effektiv som en overordnet eller adjuvant terapi på tvers av sykdommer i både øvre og nedre del av luftveissystemet.

Fordelen med Den Originale Saltpipen er at den er beregnet til hjemmebruk og bidrar til å gi tilnærmet samme behandling i ditt eget hjem for en meget rimelig pris.

Klikk her for å komme til produktet!

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...