Praktiserende Utøvere

Den originale saltpipen er anbefalt av det Ungarske Olympiske legeteamet, og saltpipen brukes av den ungarske Olympia toppen.

Naturterapeut Stein Flaatrud uttaler følgende om saltpipen:

«Saltpipen er et fantastisk produkt for alle de som har forskjellige luftveisplager, så som astma, allergier, for mye slim i halsen, røykehoste og lignende.»

Làszlo Bèky: Ikke-medisinsk, praktiserende naturhealer og spesialist Aura Natural Healing & Training Center:

«Jeg var så heldig at jeg var en av de første «som stiftet bekjentskap» med den «smarte, lille saltgrotten». Både ideen og utformingen holder førsteklasses standard. Både mine egne og pasientenes erfaringer beviser hvor effektiv den er: Jeg anbefaler på det sterkeste daglig bruk av saltpipen for alle tilfeller – uten unntak – der vi ønsker å løse problemer uten bivirkninger.»

George Zala – verdensmester i kano

«Jeg har hatt luftveisproblemer og brukt inhalator siden barndommen. Etter å ha brukt saltpipen i bare noen få dager var løpingen min blitt merkbart bedre. Og etter fire uker merket jeg en utrolig utvikling av kondisjonen. Jeg løp mine vanlige 30 minutter, og hadde aldri løpt så fort – jeg slo min egen rekord»

Prof. Laszlo Jakab: -Hovedtrener for British Disable Fencing Association, hovedtrener for Northeasr Fencing Centre-Durham og Cisca Ltd Director

«Jeg ønsker å gi en varm takk til de to ungarske mennene som oppfant denne utmerkede saltpipen og som har gitt meg sjansen til å tilby dette produktet til alle som lider. Jeg vil også gjerne gjøre folk uten luftveisproblemer men som bare hoster litt, oppmerksomme på produktet. Saltpipen er en fantastisk innretning.»

B. Davidson: -British Fencing Women Sabre Captain/British Bronze Medalist in Women sabre 2005 (3/09/05)

«Som fekter i i den Engelske Elite Troppen er det viktig å alltid være i god form. Jeg kjøpte en saltpipe for å holde luftveiene i orden.
En gang da jeg var ferdig med å bli forkjølet, var det helt imponerende å oppdage hvordan «pipingen» i brystet bare forsvant og at den sedvanlige hosten uteble! Saltpipen er definitivt noe jeg kommer til å bruke som et middel til å styrke immunforsvaret. Jeg har vært plaget av forkjølelser siden barndommen! Takk.»

Dr Prof. Dr. Szilveszter Török: -President av Association of Hungarian Natural-Healing Practitioners and Life e-Formers:

«Jeg anser at den behandlingen man får ved å bruke saltpipen er den naturligste, mest fysiologiske og mest effektive av alle. Og ikke minst det enkle faktum at det å inhalere gjennom saltpipen bidrar til gunstige forhold i luftveissystemet.»

Dr. Erzsèbet Csikai, praktiserende naturhealer

«Denne elefantsaltpipen er allerede blitt så populær at den har fått kallenavnet «Elipipe». Den er en storartet idè fra oppfinnerens side. den krever liten oppbevaringsplass, er lett å holde ren og den er svært effektiv. Første gangen jeg hørte om den var på et radioprogram, og dagen etter kjøpte jeg en. Jeg hadde umiddelbar god virkning av den. Det ble så lett å puste. Til tross for at jeg er sunn og frisk, følte jeg at jeg fikk enda mer frisk luft i lungene.
Jeg anbefaler saltpipen til alle pasientene mine som lider av ulike luftveisproblemer.»

Bestill nå – klikk her!

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...