Ofte stilte spørsmål om saltpipen

Hvordan brukes den?

Plasser ganske enkelt i munnen og inhaler på vanlig måte, og pust ut gjennom nesen. Pustingen skal skje som normalt. Tvunget pusting er ikke nødvendig og bør unngås. Det anbefales å bruke pipen 15-20 minutter hver dag, men behandlingens varighet kan økes med 1-2 timer pr. dag. De beste resultatene oppnås ved jevnlig bruk. Tilfeldig bruk gir dårlig resultat.

Ligner saltet inne i pipen koksalt?

Nei, saltet inne i saltpipen er rene halittkrystaller dannet i midt-miocentid. Denne typen saltkrystaller har vært under et enormt trykk i millioner av år. Det er trykket som danner saltkrystallene. Jo høyere trykk, desto mer velordnet er krystallstrukturen.

Må vi etterfylle eller bytte ut saltet inne i saltpipen?

Innholdet i saltpipen kan vare opp til 1-3 år ved 15-20 minutters bruk.

Må jeg bruke saltpipen hver dag?

For å få det beste resultatet anbefaler vi at saltpipen brukes hver dag, fortrinnsvis i 15 til 25 minutter. Det er bedre å bruke den sammenhengende i 15-20 minutter enn å stykke opp tiden.

Kan jeg bruke essensielle oljer med saltpipen, og hvordan vil det virke?

Bruk av essensielle oljer med saltpipen er veldig enkelt og har vist seg å gi ekstra god effekt.
Du dypper fingertuppen i essensiell olje og gnir fingrene sammen, deretter gnir du fingeren mot filteret på undersiden av pipen.
Bruk av essensielle oljer egner seg godt for dem som foretrekker å bruke pipen gjennom neseboret, da det gjør det lettere å puste.

Er det noen medisiner som ikke skal brukes sammen med saltpipen?

Saltpipen kan brukes i kombinasjon med hvilket som helst legemiddel. Siden den bare inneholder naturlige saltkrystaller fra ulike saltgrotter, har den ingen kjente bivirkninger.

Kan gravide bruke saltpipen?

Ja, alle kan bruke den fordi den inneholder bare rene saltkrystaller, samlet fra saltgrotter i Europa.

Er saltpipen klinisk testet?

Ja, den er blitt testet ved flere medisinske institusjoner i Ungarn. Denne saltpipen er den eneste saltpipen på markedet som er registrert som medisinsk utstyr, klasse IIa.

Hvordan rengjør jeg saltpipen?

Rengjør pipen med en lett fuktig klut, men bare på utsiden. Det må ikke komme vann inn i pipen.

Kjøp nå. Klikk her!

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...