Hvordan bruke Saltpipen

Saltpipen er svært enkel å bruke. Plasser Saltpipen mellom leppene. Pust inn på vanlig måte gjennom munnen og pust ut gjennom nesen. Når du bruker pipen første gangen, kan det smake litt salt, men det forsvinner etter et par gangers bruk.

Etter å ha brukt saltpipen jevnlig i omtrent en uke, vil du kunne merke at du puster lettere, dypere og at hoste som skyldes luftveisproblemer er blitt mindre.

Saltpipen kan også brukes til å rense nesehulen og bidrar til å gi lindring til de som lider av høysnue, slimhinnebetennelse (rhinitt) eller bihulebetennelse (sinusitt). Plasser pipen ved det ene neseboret, pust inn og bytt til den andre siden.

Du kan bruke saltpipen mens du ser på TV, lytter til musikk eller leser en god bok.
Den krever med andre ord ikke at du må gjøre noe spesielt eller at du må sette av tid i en ellers travel hverdag.

Ved å bruke saltpipen jevnlig hver dag i 15-20 minutter vil du kunne:

  • puste lettere
  • lette hoste, nysing og kortpusthet
  • sove bedre om natten og føle deg mer opplagt
  • bedre den generelle formen

Mange vegrer seg for å bruke salt fordi salt i vårt samfunn som regel er ensbetydende med natriumklorid, d.v.s. bordsalt eller koksalt, som vi kaller det til vanlig. Natriumklorid er en behandlet form for salt der mange nyttige mineraler er blitt fjernet og der man sitter igjen med bare en modifisert substans som kan være skadelig for kroppen, særlig med hensyn til blodtrykket.

Saltpipen inneholder bare de reneste krystaller.

Som tidligere nevnt bør saltpipen brukes jevnlig. Om den brukes gjennomsnittlig 15-20 minutter hver dag, kan den vare i opp til 1 – 3 år. Saltpipen er autentisk og patentert, og er registrert som medisinsk utstyr i klasse IIa. Sertifikat for kvalitetskontroll, ISO:9001 (Klikk her for å se originalsertifikatet).
Kjemisk sammensetning av saltkrystall i Cisca saltpipe: Nacl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCI2 0,028%, CaCI2 0,13%, Fe2O3 0,00056%, spor av K,I og Br.

Kjøp nå. Klikk her!

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...