Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om din opplevelse ved bruk av noen av våre produkter i vår gjestebok. Skriv hvilket produkt du prøvd og din opplevelse av å bruke produktet. Din tilbakemelding kan hjelpe andre. 

Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
71 treff.
Arne I. Martinsen skrev på 8. juni 2018:
Hei! Jeg har vært en ivrig bruker av Utroligsalven i flere år - og dette tilsier jo at jeg er strålende fornøyd med denne. Til hjelp for det meste - og anbefales på det på det varmeste.
Harald Eide skrev på 5. juni 2018:
Utroligsalven virker godt for meg. Jeg har KOLS og huden blir ganske sprø på grunn av medisiner. Salven gjør at huden blir mykere
Belit skrev på 4. mars 2018:
UTROLIG universalsalve er en Super salve som anbefales veldig. Et stort pluss er at den ikke er testet på dyr, eller inneholder kjemikalier, og er helt organisk, så den kan dermed brukes av alle, da mener jeg også Vegetarianere, og Veganere. Ja-man kan bruke den som leppepomade, og øvrige sår i munnen, ettersom salven opprinnelig ble utviklet for å lindre ubehag ved bruk av tannproteser. Den andre har jeg ikke prøvd enda, men skal det nå.. Hittil er det den beste salven som kan brukes overalt jeg har forsøkt, og en av mange grunner, er at den også kan brukes på dyr-jeg prøvde den på hunden min sine såre poter. Tro det eller alt-den har faktisk virket lett smertelindrende også!
Victoria, hundeeier skrev på 27. februar 2018:
Denne er som UTROLIG Universal salven,super på mer enn mennesker.Jeg er hundeeier,og tok med feil boks på tur da jeg skulle smøre potene dens på turen, men jammen virket den ikke! Så nå bruker meg og hunden samme salve,og begge er like fornøyd.
Victoria,39 år skrev på 27. februar 2018:
Saltpipen er det beste jeg har prøvd! Jeg har brukt den hver dag nå i 14 dager,og kan trygt anbefale den. Selv røyker jeg,men har allikevel fått mye bedre pustekvalitet,og astmaen min er forbedret.Anbefales på det sterkeste!
Lillian Johnsen skrev på 13. september 2017:
Hei.Jeg har brukt Salt pipen i ca 1 uke.Hadde veldig hoste(,røyk og influensa hoste).Etter bare noen dagers bruk,blei hosten min bedre,en av mine voksne barn poengterte også det.Jeg bruker den ca 20 min pr dag.Angrer IKKE på kjøpet,verdt hver krone.Anbefaler den på det sterkeste.Hilsen Lillian J.
Eva Syrtveit skrev på 11. september 2017:
Saltpipen er bare helt topp, den hjalp fra første gang. Var helt avhengig av medisiner fra lege. Nå slipper jeg det p.g.a saltpipen. Atter en gang tusen takk.
Anne MA skrev på 25. august 2017:
Eg er avhengig av fleire saltpiper Har heime på hytta og på jobb Eg er frisør og etter mykje hårspray pluss diverse så er ikkje lungene dom dei ein gong var Men pipa er til stor hjelp Den er MIN medisin ??
Gunnar, 65 år skrev på 3. juli 2017:
Jeg kan ikke få fullrost saltpipa. Jeg visste ikke at jeg hadde sånn lungekapasitet!
Petter Fagertun skrev på 3. juli 2017:
Når det gjelder saltpipen kan jeg trykt anbefale den på det beste. Jeg har brukt forskjellige aparater mot kols, fra leger som har anbefalt disse uten det store resultat. Det som har hjulpet meg best er saltpipen. Har brukt den i 4 år.
Tove skrev på 3. juli 2017:
Anbefales om du plages med bihulebetennelse! Jeg har brukt saltpipen i flere år nå. Den er rett og slett utrolig! Jeg mangler en bihul, bruke saltskylling og nesespray på resept hver dag. Jeg sluttet å røyke for noen år siden, og ble veldig slimete enn jeg normalt var. Jeg kjøpte da saltpipen og jammen hjalp det på slimet. Bruker saltpipen enda, og blir å fortsette med den. Anbefales om du plages med bihulebetennelse. - Tove