Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om din opplevelse ved bruk av noen av våre produkter i vår gjestebok. Skriv hvilket produkt du prøvd og din opplevelse av å bruke produktet. Din tilbakemelding kan hjelpe andre. 

Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
67 entries.
Ingrid skrev på 5. desember 2018:
Saltpipen benyttes av min mann som er kjempefornøyd, han har fått konstatert kols og merker godt at pusten er bedre ved bruk av saltpipa!
Inger Lise Antonsen skrev på 25. november 2018:
Har brukt saltpipen i ca en mnd og er veldig fornøyd .mindre hosting og bedre kondis .den anbefales ?
Freidun T Halsen skrev på 12. november 2018:
Jeg er veldig fornøyd med saltpipen. Etter den korte tiden jeg har brukt den er pusten mye bedre og jeg hoster ikke opp så mye slim nå!
Aina Lunde skrev på 27. oktober 2018:
Jeg merker at saltpipen hjelper å får opp mye slim,men hoster veldig mye om natta,men det er nok en overgang..for jeg har mye bedre pust nå..så denne anbefaler jeg på det sterkest,hadde en lei lungebetennelse i slutten av mai å den satt så bart fast i den ene lungen min sa legen..så det er kanskje det som begynner å løsne nå..
Decrusto skrev på 24. oktober 2018:
Hei Paul! Saltpipen kan vare fra 1-3år ved daglig bruk. Rister du på pipen og hører at det klirrer i saltkrystallene er fortsatt pipen fin til bruk. Høres den tom ut, anbefaler vi å kjøpe en ny!
Eva Snarli skrev på 26. september 2018:
Er veldig fornøyd med saltpipen, etter langvarig forkjølelse og bronkitt med tett hals og problemer med pusten er halsen nå mye bedre og er heller ikke tett i nesa, kan anbefales ??
Astrid Lund skrev på 31. august 2018:
Innimellom slår magen seg vrang, og det betyr hemorroider… UTROLIG nok hjelper UTROLIG, litt salve på et papir, og problem løst en stund. Tørr hud, sår hud, insektstikk – alt mulig! Hælbalsamen er også fantstisk god, og NATURLIG er et funn for tørre lepper 🙂
Tone H Bjorøy skrev på 20. august 2018:
Er utrolig fornøyd med Hælbalsam, naturlige og utrolig kremen. Har anbefalt den videre til mine venner og de som har prøvd den er superfornøyd. Kommer til å kjøpe mer før jeg går tom, for dette er noe som jeg alltid må ha i hus.
Arne Inge Iversen skrev på 4. august 2018:
Har brukt Hælbalsam fra NESCO i noen år nå, og er utrolig godt fornøyd med resultatet. Vi er flere i familien som bruker denne salven. Filer hælene/fotene først, å så smører en på salve, du merker godt resultat allerede etter første behandling. Tørr og sprukket hud forsvinner etter noen få behandlinger, huden blir glatt og myk. Produktet anbefales!
Laila M Solhaug skrev på 25. juli 2018:
Utroligsalven og Naturligsalven er uunnværlig hjemme hos . Brukes av alle fra bestemor til barnebarn.
Kristin Elise skrev på 3. juli 2018:
Bruker UTROLIG til ALT! Vondt i munn, ømme muskler, tørre tær og mye mye mer! Seinest i helga så kutta ei venninne av meg foten sin og jeg fikk henne til å smøre seg inn med UTROLIG.. og kuttet vokste mye fortere! Utrolig!!
Kari Olsen skrev på 28. juni 2018:
Jeg har nå brukt saltpipen i en måned, og den har fungert veldig bra. Jeg har vasomotorisk rhinitt ( rennende nese og nysing ), og saltet har tørket opp slimet. Men jeg må bruke den hver dag, og så mye som mulig, gjerne en time i løpet av dagen. Kari
Torhild Pedersen skrev på 22. juni 2018:
Utrolig fornøyd med hælbslsamen!
Arne I. Martinsen skrev på 21. juni 2018:
Kjøpt tre saltpiper som gaver til familie - alle er veldig fornøyde.
Kari HordvikOlsen skrev på 17. juni 2018:
Både min mann og jeg er svært fornøyd med Utroligs-salven som brukes daglig. Kan anbefales på det beste. Saltpipen har vi også brukt, begge to.
Anne Kvia skrev på 8. juni 2018:
Hei Jeg har nå fått min andre saltpipe. Den første hadde jeg i 3,5 år. Jeg er kjempefornøyd enkelt sagt. Anbefales på det sterkeste. Anne
Arne I. Martinsen skrev på 8. juni 2018:
Hei! Jeg har vært en ivrig bruker av Utroligsalven i flere år - og dette tilsier jo at jeg er strålende fornøyd med denne. Til hjelp for det meste - og anbefales på det på det varmeste.
Harald Eide skrev på 5. juni 2018:
Utroligsalven virker godt for meg. Jeg har KOLS og huden blir ganske sprø på grunn av medisiner. Salven gjør at huden blir mykere
Belit skrev på 4. mars 2018:
UTROLIG universalsalve er en Super salve som anbefales veldig. Et stort pluss er at den ikke er testet på dyr, eller inneholder kjemikalier, og er helt organisk, så den kan dermed brukes av alle, da mener jeg også Vegetarianere, og Veganere. Ja-man kan bruke den som leppepomade, og øvrige sår i munnen, ettersom salven opprinnelig ble utviklet for å lindre ubehag ved bruk av tannproteser. Den andre har jeg ikke prøvd enda, men skal det nå.. Hittil er det den beste salven som kan brukes overalt jeg har forsøkt, og en av mange grunner, er at den også kan brukes på dyr-jeg prøvde den på hunden min sine såre poter. Tro det eller alt-den har faktisk virket lett smertelindrende også!
Victoria, hundeeier skrev på 27. februar 2018:
Denne er som UTROLIG Universal salven,super på mer enn mennesker.Jeg er hundeeier,og tok med feil boks på tur da jeg skulle smøre potene dens på turen, men jammen virket den ikke! Så nå bruker meg og hunden samme salve,og begge er like fornøyd.