Velkommen til vår gjestebok

Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om din opplevelse ved bruk av noen av våre produkter i vår gjestebok. Skriv hvilket produkt du prøvd og din opplevelse av å bruke produktet. Din tilbakemelding kan hjelpe andre. 

Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
67 entries.
Astrid Lund skrev på 20. august 2019:
Innimellom slår magen seg vrang, og det betyr hemorroider… UTROLIG nok hjelper UTROLIG, litt salve på et papir, og problem løst en stund. Tørr hud, sår hud, insektstikk – alt mulig! Hælbalsamen er også fantstisk god, og NATURLIG er et funn for tørre lepper 🙂
Helge Ulriksen skrev på 17. august 2019:
Bruker den til alt helt utrolig salve,navnet passer helt perfekt 👏
Elsa Marie Lien skrev på 31. juli 2019:
Opplevde voldsom svie og kløe etter å ha barbert leggene i dusjen, var så ubehagelig at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!! 🙁 Tok på Naturligsalven og smurte leggene med et tynt lag salve og irritasjonen roet seg MED EN GANG! 😀
Marianne Moe Christiansen skrev på 28. juli 2019:
Den beste hælbalsamen som finnes!
Ellen Marie Ellefsen skrev på 19. juli 2019:
Herlig fløyelsmykt renseskum til både ansikt og øyne, veldig fornøyd 🙂
Ole Petter 70år skrev på 13. juli 2019:
Har slitt med mye slim i halsen,hoste og rennende nese. Dette skyldes nok allergi,men effekten av saltpipen har vært helt utrolig. Tar for tiden ikke allergitablettene jeg har,men føler meg mye bedre etter bare noen uker. Meget førnøyd.
Edmund S. Mikkelsen skrev på 26. juni 2019:
Utroligsalven anbefales.
Edmund S. Mikkelsen skrev på 26. juni 2019:
Utroligsalven er til og anbefale super.
Nils G Waage skrev på 20. juni 2019:
Har hat pipen 5-6 uker og er fornøyd. Har kols og hadde mye hoste og tung pust før eg begynte med pipen. Hosten og pusten er blitt mye bedre etter at eg startet med salt pipen.
Eskild Johannes Stav skrev på 29. mai 2019:
Saltpipen fungerer veldig bra etter kort tids bruk. Løser opp slim, etc... Mye bedre pust. Anbefales til alle som vil bedre pusteegenskapene og kjenne at det virkelig hjelper. Bra!
Hugo Fjeldheim skrev på 21. mai 2019:
Jeg har brukt utrolig salven i flere år og den er rett og slett det. Jeg bruker den på det meste, som vonde legger og håndledd. På brennmaneter og mye mer. Flott at den er i flere størrelser, greit å ha med på tur
Astrid Fjeldstad Rikoll skrev på 9. mai 2019:
Saltpipen er helt super😁
Sverre Kvarmesbakk skrev på 2. mai 2019:
Kjempebra hælbalsam
Webjørn Brogstad skrev på 20. april 2019:
Saltpipen anbefales ,jeg blitt kvitt den tørrhosten jeg har hatt lenge,jeg bruker den ca en halv time for dag
Wenche Korneliussen skrev på 31. mars 2019:
Er kjempefornøyd så langt med saltpipen. Har pollenallergi og den har hjulpet meg utrolig med pusten når jeg går toppturer. Anbefales på det varmeste <3
Hermod Nilssen skrev på 14. mars 2019:
er ikke så tungpusten etter korttids bruk av saltpipien
Liv Mongstad skrev på 6. mars 2019:
Takk! Saltpipen har gitt meg et nytt liv. Jeg røyker(ute)og har ofte tung pust. Merker en total forandring. Bruker den ca 30 min hver dag. Nå er jeg helt avhengig av den etter ca 14 dagers bruk. Trodde ikke noe kunne gjøre en slik forskjell? Min største frykt nå er at dere slutter å selge den....Jeg er vanskelig å overbevise, er skeptisk for det meste på markedet, men dette er gøy! Er så takknemlig!
Tove Florentz skrev på 20. februar 2019:
Er veldig fornøyd med saltpipen. Har brukt den ifb med forkjølelse og tette luftveier.
Lars Terje Storevik skrev på 27. januar 2019:
Hei har meget god nytte av salt pipen mindre hosting og lettere pust kan anbefales
Siv Malin Jørgensen skrev på 31. desember 2018:
Veldig fornøyd med Hælbalsamen jeg bestilte. Har prøvd det som finnes av produkter fra apoteket for tørre og sprukne hæler uten å få full uttelling. Valgte å bestille denne i håp om at dette kunne være et produkt som kunne hjelpe. Hælbalsamen har veldig god effekt på føttene/hælene mine og er veldig drøy i bruk i motsetning til andre fotkremer som jeg har prøvd før. Hælbalsamen kan også brukes på f.eks tørre albuer eller andre steder på kroppen der en sliter med tørr eller sprukken hud. Anbefales.