Vi oppmuntrer våre kunder til å skrive noen hyggelige linjer om din opplevelse ved bruk av noen av våre produkter i vår gjestebok. Skriv hvilket produkt du prøvd og din opplevelse av å bruke produktet. Din tilbakemelding kan hjelpe andre. 

Kommentarer på denne siden er egne uttalelser direkte fra våre kunder uten påvirkning fra oss som leverandør. Vi tillater oss å gjennomgå innlegg for å unngå useriøse henvendelser før de blir lagt ut i vår gjestebok.

Skrive en ny oppføring for gjesteboken

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
71 treff.
Heidi fjærli skrev på 24. januar 2021:
Jeg har både seboreisk eksem og rosacea og var tidligere veldig plaget av dette vinterstid. Men etter at jeg begynte med rens,serum og fuktighetskrem fra decrusto har huden min blitt mye bedre,jeg har ikke hatt noe eksem de 6 siste måneder,er overbevist om at det er disse produkter som har hjulpet huden min.
Mette skrev på 8. januar 2021:
Bærer navnet sitt med rette helt utrolig👏👏
Marianne Tandberg skrev på 11. november 2020:
Utroligsalven er faktisk helt utrolig! Den hjelper også mot rosacea!
kjell aage rønning skrev på 14. oktober 2020:
Har kommentert tidligere bruken av denne saltpipen, men kommer igjen med en kommentar, i 2017 ble jeg innlagt ved st. olav hospital i trondheim med vedvarende hoste over lenger tid, ble testet for både salmonella og legionella, negativ, diagnosen ble astma, fikk utlevert en inhalator og sendt hjem, så kom jeg over et innlegg om denne saltpipen, bestilte den og satte i gang, etter ca. en ukes tid ble jeg merkbart bedre, kastet inhalatoren og kjørte på med saltpipen, ble bare bedre og bedre, hosten forsvant helt, så skulle jeg inn til etterkontroll på st.olav, sprirometri, jeg blåste i denne slangen, og svaret kom, jeg "sprengte" hele skalaen på måleutstyret til dem, stor var forundringen hos operatøren av denne testmaskinen da!!!! og lurte voldsomt på hva jeg hadde gjort når jeg kom opp med dette resultatet, fortalte dem om denne saltpipen, den hadde dem ikke hørt snakk om, men tror overlegen som jeg hadde en samtale med etterpå, var noe satt ut da, ønsket meg likevel fortsatt god bedring med bruken av denne saltpipen......
Grethe Vikøren skrev på 2. juli 2020:
Jeg har brukt flere bokser med utroligsalven den er kjempebra til sår hud, mygg og vepsestikk og mye annet. Har også brukt hæl balsam kjempe god.
Bjørg Sommervold skrev på 28. juni 2020:
Jeg har brukt normal salve en stund for småe årer på føttene .mye bedre ,er kanskje igjen ca. 10 prosent ,meget fornøyd ,har brukt salva ca ett år
Ingjerd skrev på 28. juni 2020:
Saltpipen funker virkelig❤️
Merete Sølvesen Rydén skrev på 20. juni 2020:
Jeg har nå brukt saltpipen i 1 uke, er veldig fornøyd, har astma og pusten er mye bedre, har trengt mindre medisin denne tiden,veldig plaget med tørre slimhinner i nesen og nesen føles alltid tett, dette er mye mye bedre😊 Fikk med en liten prøve på Utrolig salven, da jeg bestilte saltpipen. Og jeg som mange andre , som har skrevet mye positivt om denne salven, må si meg enig. Jeg har noe plagsom utslett, kommer spesielt når det er varmt, klør litt og smerter, hissig rødt, smørte på litt salve, dagen etter var det borte, har hatt på litt hver dag og virker som den legger seg som en beskyttelse på huden,vært uten utslett i en uke og denne varmen som er nå, helt utrolig denne salven👏😃kan anbefale begge disse produktene.
Toril Sehested Zakariassen skrev på 18. juni 2020:
Har sendt innlegg for litt siden! Men kan godt si det igjen: veldig fornøyd med alle produktene deres! Den nyeste legggeleen virker Bra men ikke alltid. Hælbalsamen og utrolig er helt suverene.
Erunn Rognli Sørensen skrev på 15. juni 2020:
Veldig gode produkter🥰
Toril Sehested Zakariassen skrev på 14. juni 2020:
Jeg tror jeg har alle produktene deres og har brukt dem over flere år. Det siste produktet leggbalsam har jeg nettopp fått og brukt fordi jeg om kvelden etter at jeg har lagt meg har hatt kramper og verking i leggene. Den hjalp absolutt for verkingen. «Hælbalsamen» bruker jeg ofte. Det gjør også min mann. Den er jo kjempefin. «Utrolig» er utrolig og brukes til det meste. Stikk kløe tørrhet mm. Jeg bruker også «naturlig» som går lettere inn i huden. Håndkrem tror jeg ikke jeg har sett hos dere!! Jeg er som dere skjønner «storforbruker» av deres produkter. Men de er drøye i bruk!
Siw helen Finseth skrev på 14. juni 2020:
Hælbalsam er helt topp for tørre føtter. Bruker å smøre meg godt inn å så plastposer sokker på.Da blir det myke deilige føtter.Har også prøvd hele serien med rens serum og er veldig fornøyd.Og utrolig salven et must.
Sonja Bang skrev på 14. juni 2020:
I love hælbalsam, vidunderlig for føtter og albuer. Har alltid extra på lager. Naturlig liker jeg godt på hendene om natten og sover med gloves on.. Utrolig er også utrolig. Liker alle produktene kjempe godt. Damene på telefonen er så søte og hjelpsomme, bare hyggelig å snakke med dem.. Very happy customer from Torød. 💕🦉
Wenche Pettersen skrev på 10. juni 2020:
Jeg syntes Hælbalsamen og utrolig salven er kjempe fine produkter. Har ikke prøvd noen av de andre produktene .
Kirsten skrev på 3. mai 2020:
Bruk av saltpipen (ca 10 dager) har hjulpet meg med å få opp slim fra den dypeste delen av lungene, og på den måten blir pusten friere - særlig på nettene. Takknemlig for å bli tipset om denne!
Karin Kullerud Ek skrev på 22. april 2020:
Hælbalsamen er fantastisk til mine problematiske føtter. Aldri prøvd noe bedre!
Gry Forøy skrev på 6. april 2020:
Jeg er veldig fornøyd med saltpipen. Hadde kun brukt den et par tre dager når jeg merket effekt. Har hatt irritasjonshoste og kløe i halsen i nesten hele vinter. Nå er det helt borte.
Steinar Larsen skrev på 12. desember 2019:
Har artrose i handledd og knær, og bruker Utroligsalven som gir lindring både i hverdagen og på treningsstudio. Er veldig fornøyd med de resultater jeg oppnår.
Kirsten Røyseth Simonsen skrev på 27. november 2019:
Det er min far på 94 år som har kols, som bruker saltpipen. Han mener det har hjulpet litt allerede, men det har jo bare gått ca 14 dager.
Hege Elise Kringen skrev på 22. november 2019:
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding på "Utrolig" salven, da jeg har kjennskap til mange salver og kremer både gjennom jobben min som helsesøster, og som privatperson. Jeg har ikke funnet noen annen naturlig salve, med et så bredt bruksområde som "Utrolig" salven. Jeg er spesielt imponert over å se at familiemedlemmer har kunnet kutte ganske drastisk ned på kortisonsalver, ved bruk av "Utrolig". Salven har, etter vår erfaring, god effekt på atopisk eksem av mild til moderat grad. Som leppepomade her den for meg blitt uunværelig!