Saltpipe for barn

Vi observerer at når barn med astma ferierer ved sjøen, er det sjelden at de får astmaanfall. Fordi salt er et naturprodukt som er blitt brukt til å kurere luftveisproblemer i århundrer, er det naturligvis trygt for barna våre også. Mange av foreldrene som har kjøpt saltpipen til barna sine har raskt fått erfare fordelene som inhalering gjennom pipen gir.

Barn må læres hvordan de skal puste inn gjennom munnen og ut gjennom nesen uten å båse luft eller spytt inn i pipen. Vi anbefaler foreldrene å bruke pipen selv et par ganger før de introduserer saltpipen til små barn. Den saltholdige luften i saltpipebeholderen kan være litt salt i begynnelsen og det er viktig at de yngste barna blir passet på i starten.

Astma er en tilstand som gir hoste, piping, trykk for brystet og kortpusthet hos omtrent 1 av 10 barn. Astma er en av de vanligste kroniske sykdommene i barndommen. Det er estimert at fire millioner barn under 18 år har hatt et astmaanfall i løpet av de siste 12 månedene, og mange andre har «skjult» eller ikke-diagnostisert astma. Astma er den vanligste årsaken til skolefravær som skyldes en kronisk lidelse. Selv om astma ikke kan kureres, lar den seg så og si alltid holdes under kontroll. Det er flere konvensjonelle legemidler som brukes til å kontrollere et astmaanfall. Saltpipen er et hjelpemiddel.

Kjøp nå. Klikk her!

Varen er lagt i handlekurven

Kjøp også...